Vad några kunder säger om Easy Planning

Per Sigvardson,
Din Maskin AB , Värnamo

"Jag utvärderade ett par olika projektverktyg innan jag bestämde mig för Easy Planning. Det jag främst gillar med Easy Planning är att systemet är enkelt att komma igång med och använda, det ger en bra överblick över samtliga pågående projekt och att det innehåller många bra och smarta funktioner som jag har nytta av. Dessutom uppskattar jag snabb och kunnig support samt en lyhördhet för feedback på systemet. Jag kan verkligen rekommendera Easy Planning till alla som har behov av ett lättanvänt och prisvärt projektverktyg!"

 

Ulf Håkansson,
Nordic Door AB , Halmstad

"Vi behövde ett överskådligt program för att hålla rätt på vår montage- och serviceplanering eftersom vi hanterar en stor mängd korta uppdrag. Vi hittade Easy Planning på nätet och fastnade direkt för dess användarvänlighet.

Vi har sedan starten fått fin support med att anpassa det för våra behov och programmet har lett till att vi idag kan utnyttja våra resurser effektivare och snabbt överblicka hur olika arbeten kan samordnas för att minska körtiden mellan uppdrag på olika orter."

 

Anders Mickels,
NTM , Närpes Finland

"Vi använder Easy Planning som planeringsverktyg för konstruktionsavdelningen. Alla projekt skrivs in i Easy Planning som fungerar både som projektplan och redovisningsdokument. Vi är väldigt nöjda med programmet och ser möjligheten att vid behov kunna diskutera problem/programutveckling med leverantör som ytterligare en fördel."

 

Thomas Frost,
Trafikverket Järnvägsskolan, Ängelholm

"Vi sökte ett planeringsverktyg för att förbättra vår kursplanering och hittade Easy planning. Programmet passade bra för vår kursplanering och har nu blivit ett viktigt verktyg i vår verksamhet. Vi är också mycket nöjda med den servicenivå ni håller!"

 

Anders Jakobsson,
Parkfast Arena AB, Malmö

"Jag har jobbat en del med olika planeringsprogram och finner att Easy Planning tillhör ett av marknadens användarvänligaste planeringsprogram. Styrkan är det lilla företaget som lyssnar på kundens behov och supporten som alltid löser problemen efterhand som dom uppstår. Dessutom är dom lyhörda för nya funktioner.

Vi använder idag programmet för att boka våra lokaler och tillsättning av resurser, och det fungerar perfekt och framförallt dom många utskriftsalternativen."

 

Stefan Svensson,
Predire Testcenter AB, Sölvesborg

"Vi använder Easy Planning till att planera in alla de tester som vi utför i all vår test utrustning, från 1 timme till 6000 timmars tester indelat från en mängd olika kunder, under olika projekt och utförande av olika tekniker samt specifik färgindikering på staplarna för olika typ av test. Detta har gett oss en väldigt snabb och smidig överblick över vår kapacitet och även minimerat risken för dubbelbokningar i vår testverksamhet."